Acoperiri antiderapante pentru trepte

Gamă extinsă de covoare și repere antiderapante pentru aplicare pe scări exterioare (trepte, podeste):

 

  1. Modelul cu profile din aluminiu și inserții din cauciuc sau perii, cu rol atât antiderapant, cât și de curățare înainte de intrarea în clădire. Este destinat traficului greu și intens și rezistă la condițiile meteo din țara noastră și la razele UV.Dimensiuni standard: 27cm x 80 sau 100 sau 120 cm, dar se pot realiza în orice dimensiune comandată de beneficiar.Un pieptene special care fixează covorul de treaptă permite ridicarea acestuia pentru îndepărtarea prafului sau zăpezii. Se pot dezasambla și curăța cu ușurință, în orice moment. Cauciucul de la baza covorului face dificilă mișcarea din loc a covorului pe suprafața treptei din marmură. Asamblarea se poate face în 2 moduri, cum se vede în schițele din cercurile de mai sus: cu dibluri, sau cu bandă adezivă.

Variantele coloristice:

 

2. Modelul cu elemente din plastic dur, rezistent la trafic intens și la condițiile meteo din țara noastră, ca și la razele. La acest model există și varianta de finisare cu corindon (material cu proprietăți deosebite de anti-alunecare) a muchiilor superioare ale elementelor, pentru un plus de antiderapanță. Faptul că acest covor se asamblează din module mai mici face ușoară adaptarea la dimensiunile specifice oricăror trepte (practic se pot comanda la orice dimensiune dorită). Se pot dezasambla ușor și rapid vara, când funcționează și ca un covor special de curățare a încălțămintei înainte de intrarea în locuință, nu doar ca un covor antiderapant. Setul standard constă din covoare cu dimensiunea 127 x 28 cm, 1,8 cm înălțime, pieptenele de fixare a covorului pe treaptă și profilele de margine. Se pot realiza și livra în orice dimensiuni comandate de beneficiar.

 

3. Modelul de construcție elastică, din cauciuc, model destinat traficului moderat, casnic, care de asemenea împlinește două funcțiuni: anti-alunecare și de curățare a încălțămintei la intrarea în clădire. Se instalează și acestea foarte ușor și sigur  pe suprafața treptelor, cu un pieptene special care permite ridicarea covorului în vederea îndepărtării murdăriei sau a zăpezii. O curățare regulată îi asigură o funcționare optimă. Și acest model se fixează de treaptă de asemenea în două moduri: cu dibluri sau cu bandă adezivă.  Dimensiuni standard: 105 x 29 cm.

 

4. Covora;e antiderapante, preformate:

Acest tip de covor antiderapant se poate livra în role, având dimensiunile de 120 x 1000 cm, pentru balcoane, poduri, podeste, platforme exterioare: