Covor dezinfectant/absorbție uleiuri

Covorașe cu destinații speciale:

  1. Covorașe dezinfectante, pentru intrările în spații cu condiții speciale de igienă (domeniul sanitar, alimentar, laboratoare etc.)

Dimensiuni: 40 x 60, 60 x 100, 60 x 200, 120 x 200 cm.

Înălțime covor: 40 mm

Covor de foarte bună calitate pentru dezinfectarea tălpilor încălțămintei sau rolelor cărucioarelor la intrările în spațiile cu cerințe înalte de curățenie, prevenind introducerea de bacterii, viruși, spori.

Este foarte eficient și ușor de utilizat, conține o inseție specială absorbantă și rezistentă la frecare. Substanțele antiseptice sunt păstrate în interiorul covorului și devin vizibile doar la pășirea pe covor sau la trecerea cu căruciorul peste acesta.

Pentru covorul cu rampe, dimensiunile covorului vor crește cu câte 10 cm. Rampele înlesnesc trecerea peste covor a roților cărucioarelor, trolerelor etc.

În interior covorul poate fi dotat, opțional, cu o placă de rigidizare.

 

 

 

 

 

Asamblarea, dezasamblarea și schimbarea inserției, cu una de rezervă, sunt foarte simple.

2. Covoare speciale pentru absorbția uleiurilor de la locul de muncă.

Dimensiuni (cm): 80 x 150, 100 x 200 cm.

Înălțime covor:    40 mm.

Covor de înaltă calitate, care absoarbe toate tipurile de uleiuri și alte lichide derivate din petrol, prevenind împrăștierea scurgerilor de uleiuri la locurile de muncă.

Este foarte eficient și ușor de utilizat, conține o inseție specială înalt absorbantă și rezistentă la frecare. Covorul se poate utiliza la interior (de ex. în service-uri auto, ateliere mecanice etc.), la fel de bine ca și la exterior (de ex. în benzinării).

Pentru covorul cu rampe, dimensiunile covorului vor crește cu câte 10 cm. Rampele înlesnesc trecerea peste covor a roților cărucioarelor, trolerelor etc.

Opțional, la interior, covorul poate fi dotat cu o placă de rigidizare.