Ștergătoare pt dezinfectare la intrări

1. Sisteme cu cuvă etanșă, cu sau fără rampe și cu mochetă, pentru dezinfectare la intrările cu trafic intens

Pentru o dezinfecție eficientă la intrări, vă recomandăm un sistem foarte fiabil cu cuvă etanșă, cu rampe de acces și cu mochetă, pentru intrări cu trafic foarte intens pietonal, sau cu cărucioare și trolere.

Cuva poate fi realizată din oțel inoxidabil, din oțel galvanizat, sau din tablă vopsită electrostatic.

Cuva din oțel inoxidabil se poate livra fără rampe sau cu rampe din aluminiu (4 rampe, care se asamblează între ele, în cele 4 colțuri), rampele fiind disponibile în 2 variante de lățime.

Cuva din oțel galvanizat se poate livra fără rampe, sau cu rampe din aluminiu (în același mod ca și cuva din oțel galvanizat), sau doar cu 2 rampe formate din foaia de oțel galvanizat a cuvei (pe cele 2 laturi perpendiculare pe direcția de mers, sau paralele cu linia ușii).

imaginea cuvei înconjurată de rampele de lățime mai mică, pentru varianta dimensională a sistemului de 60 x 90 cm.

Mocheta este de trafic foarte intens, rezistă la imersarea în soluții dezinfectante și solvenți și la traficul intens de la intrările în clădiri publice.

Sistemul se produce în variantele dimensionale 60 x 90 cm, respectiv 90 x 120 cm (dimensiuni totale, care includ rampele mai înguste).

La cerere se pot produce și alte dimensiuni de cuvă.

2. Covorașe dezinfectante, pentru intrările în spații cu condiții speciale de igienă (domeniul sanitar, alimentar, laboratoare etc.)

Dimensiuni: 60 x 90, sau 90 x 120 cm.

Grosime burete: 40 mm

Covor de foarte bună calitate pentru dezinfectarea tălpilor încălțămintei sau rolelor cărucioarelor la intrările în spațiile cu cerințe înalte de curățenie, prevenind introducerea de bacterii, viruși, spori.

Este foarte eficient și ușor de utilizat, conține o inseție specială absorbantă și rezistentă la frecare. Substanțele antiseptice sunt păstrate în interiorul covorului și devin vizibile doar la pășirea pe covor sau la trecerea cu căruciorul peste acesta.

Asamblarea, dezasamblarea și schimbarea inserției, cu una de rezervă, sunt foarte simple.