Dotări complete pt. piscine

  1. Echipamente pentru accesibilitatea la piscină a persoanelor cu mobilitate redusă:
  • Lifturi pentru piscină, mobile sau fixe
  • Alte echipamente pentru accesibilitate

2. Echipamente pentru piscine:

2.1. Echipamente pentru accesul în piscină: scări standard, scări de perete, scări pentru piscină publică, scări mixte, trepte standard, trepte duble, mână curentă pentru accesul în piscină, mână curentă pentru ieșirea din piscină etc.

2.2. Dușuri și podium de premiere pentru piscine

2.3. Echipamente pentru curățarea piscinelor

2.3.1. Roboți pentru curățarea piscinei

2.3.2. Echipamente și accesorii pentru curățarea manuală a piscinelor:

2.4. Echipamente pentru acoperirea, protejarea piscinelor: acoperitoare izotermă cu bule și manșetă de același tip pentru protecția apei din piscină; acoperitoare cu dos negru pentru prevenirea creșterii algelor, pentru perioada de iarnă pentru piscină; accesoriile necesare pentru fixarea acestora de pământ sau de beton; husă pentru protejarea acoperitorii de piscină; dispozitiv de strângere a acoperitorii de piscină, cu tub fix sau telescopic, diverse dimensiuni.

2.5. Dulapuri din aluminiu pentru depozitarea unor echipamente pentru piscină

2.6. Dulapuri din PVC pentru depozitarea a diverse echipamente pentru piscină, șezlong din PVC, țarc din PVC

2.7. Scaune pentru suporteri, cu accesoriile necesare pentru montaj, panou monitorizare apă și ambient piscină, elemente de avertizare (pentru podea alunecoasă)

2.8. Grătare din plastic pentru împrejmuirea piscinelor

2.9. Echipamente de piscină pentru competiții

2.9.1. Blocuri de start

2.9.2. Platforme pentru blocurile de start; panouri de întoarcere – fixe, respectiv mobile

2.9.3. Linii plutitoare pentru demarcarea coridoarelor de înot și accesoriile necesare (pentru fixare, strângere, depozitare, transport, diferențiere)

2.9.4. Indicatoare și stegulețe pentru semnalizare linie de întoarcere etc.

3. Echipamente pentru salvare, la piscine:

3.1. Scaune pentru salvamar

3.2. Colaci de salvare și accesorii

3.3. Cârlige, bețe și alte accesorii pentru salvare, pătură de salvare

3.4. Echipamente pentru salvare: elemente de imobilizare pentru coloană vertebrală, cap, coloană cervicală (set de 2 gulere: pentru copil, respectiv pentru adult)

3.5. Echipamente pentru resuscitare, pentru copii, respectiv pentru adulți

3.6. Alte dotări pentru salvare la piscină: masă medicală, cu scheletul din oțel inoxidabil, dimensiuni 185x57x70 cm, cu saltea din burete îmbrăcată în piele napa, partea de la cap se poate fixa în 4 poziții diferite; geantă medicală, tip sport, din nylon, pentru transportul echipamentelor de salvare, dim. 60x33x23 cm, se vinde fără conținutul sugerat în imagine; ochelari rezistenți, plutitori, protecție UV400, cu set de 4 culori perechi lentile interschimbabile, cu etui dur, cu bandă din neopren și rame protective din cauciuc antiderapant.

4. Dotări pentru vestiare la piscine sau la săli de sport: dulapuri; încuietori diverse; bănci; cuiere; compartimentări; suport pentru de schimbat scutece; uscător de păr; elemente de mobilier specific pentru vestiare și băi; pardoseli care drenează apa, rezistente la UV, antibacteriene și antifungice, care pot fi întreținute și strânse – rulate, depozitate – cu ușurință.

Pardoseală antiderapantă, care drenează apa, pentru vestiare, dușuri
Pardoseală antiderapantă, care drenează apa, pentru piscine, vestiare, dușuri, punți de vase

5. Elemente pentru măsurare și control

5.1 Termo-higrometre cu ceas și termo-higrometre simple, pentru aerul de la piscină, dispozitiv pentru măsurarea simultană a temperaturii și PH-ului apei din piscină, termometru plutitor pentru apa din piscină, termo-higrometru pentru saună:

5.2. Fotometre pentru piscină:

5.3. Ceasuri pentru piscină: ceasuri digitale speciale pentru piscină, care măsoară și temperatura, ecran de 180 mm care afișează alternativ ora (prin GPS) și temperatura aerului de la piscină, mai jos afișând temperatura apei de la 2 bazine simultan; ceasuri de interior sau exterior, cu afișaj electronic cu LED-uri, cu afișare alternativă a orei și temperaturii, ora precisă îi este transmisă prin GPS; ceasuri de perete din fibră de sticlă cu protecție din policarbonat la față și sistem de protecție împotriva umidității, care lucrează cu baterii, disponibile în 3 variante dimensionale (diametru de 30, 45 sau 60 cm).