Sistem curățare roți vehicule

Sisteme profesionale pentru curățarea roților vehiculelor la intrările în depozite

Sistemul standard este destinat curățării roților vehiculelor cu mase medii și mari, putându-se monta atât la exterior cât și la interior, în dreptul ușilor din zonele logistice. Periile sunt confecționate din materiale durabile.

Prin utilizarea sistemelor de curățare de la intrări, se reduc costurile cu întreținerea curățeniei în clădire cu aproximativ 40 %, reducându-se totodată riscul alunecării și accidentării, crescând gradul de curățenie din procesul de producție și implicit calitatea produselor, a mediului de lucru și a siguranței lucrătorilor. Periile pot fi schimbate la nevoie, ceea ce reduce costurile de mentenanță. Sistemele se pot instala într-o structură existentă, nu necesită costuri de pregătire a suprafeței. Ajută la protejarea împotriva deteriorării suprafețelor de la intrări și holuri. Reprezintă o piesă importantă în cadrul depozitelor și halelor de producție moderne. Sunt soluții eficiente de curățare a căilor de acces pietonal și rutier de la clădirile industriale.

Sistemul standard este conceput pentru zonele cu trafic greu și intens, la exterior sau la interior, pentru intrările de la depozite logistice, sau hale de producție. Periile sunt realizate din materiale durabile, care garantează o lungă durată de viață.

 

 

 

 

În 2 variante de montare a periilor, de ex.:

  1. Perii în toate ochiurile grătarului (315 buc. perii/ grătar):

2. Perii montate tip tablă de șah:

Desigur că există și opțiunea să se livreze și monteze un număr de perii ales de beneficiar, după o altă distribuție.

Lungimea preferabilă pentru sistem, pentru o curățare eficientă, se recomandă să țină cont de raza sau diametrul roților, astfel încât fiecare roată să poată trece complet de trei ori peste sistemul cu perii la o intrare. În acest caz, eficiența curățării este de aprox. 90 %. Am notat cu L lungimea sistemului și cu C circumferința roții.

Opțional, dar recomandabil, (exact ca la încastrarea ștergătoarelor profesionale cu profile din aluminiu și diverse inserții, destinate traficului pietonal), vă putem oferi ramă de încastrare a sistemului de grătare. Această ramă protejează pardoseala împotriva deteriorării de către grătare.

  1. Dacă sistemul se aplică peste pardoseala existentă:

2. Dacă se instalează în gol săpat în pardoseala existentă (se încastrează în sol), de asemenea se recomandă utilizarea unor rame:

Întreținerea,mentenanța:

Schimbarea periilor:

Acestea sunt cele 2 tipuri de unelte de ajutor pentru ridicare grătarelor în vederea curățării spațiului de dedesubt:

 

1050x415x560mm, 10kg

 

 

 

 

650x120mm, 0,57 kg

 

 

(În primul caz e nevoie de 2 oameni pentru ridicare din 2 părți, în al doilea caz un singur om poate ridica un grătar)

Sistem standard
Înălțime 50 mm
Dimensiuni modul (grătar) 793 x 600 mm
Dimensiuni ochi de grătar 15 x 23 mm
Număr ochiuri la grătar 315
Număr de perii la montarea în model șah 158
Tonaj maxim 30
Viteza de trecere < 10 km/h
Rezistența la alunecare R12
Posibilitate de utilizare rampe pentru vehicule Da
Spațiu depozitare murdărie 15 mm
Intensitate trafic Intens (•••)
Aplicare la exterior Da
Aplicare la interior Da
Material grătar – oțel zincat Da
Material grătar – oțel inoxidabil Da (ca opțiune)